Tampere Live 2014

Media

TAMPERE LIVE 2014
Kolmas Nainen, Juha Tapio, Anssi Kela

TähtiAreenan konsertti 29.3.2014
Tampereen Messu- ja Urheilukeskus, TähtiAreena

Median yhteydenotot:
Tampereen Messut Oy
Tanja Järvensivu, viestintäpäällikkö
p. 050 536 8133, tanja.jarvensivu(a)tampereenmessut.fi

KUTSU MEDIALLE
Hyvä median edustaja, tervetuloa Tampere Liveen! Täytä akkreditoitumislomake viimeistään ke 26.3.2014. Lähetämme vahvistuksen akkreditoinnista torstaina 27.3.2014.
———————-

LEHDISTÖTIEDOTE 20.3.2014

Kolmas Nainen, Juha Tapio ja Anssi Kela villitsevät ensi viikolla Tampere Livessä

MIESENERGIAA JA MUSIIKKIA TÄHTIAREENAN TÄYDELTÄ

Tampere Live 2014 tuo ensi viikon lauantaina 29.3. kolme kovassa huudossa olevaa esiintyjää Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen TähtiAreenalle. Pauli Hanhiniemen luotsaama Kolmas Nainen -yhtye, Juha Tapio ja Anssi Kela aikovat tuoda konserttiin hurmosta ja energiaa.

– Oli kyse massatapahtumasta tai pienemmästä yritystapahtumasta, lähden aina tilanteeseen täysillä. Siitä en tingi. Eiköhän laiteta Tampere Live -keikallakin latinki kiertämään salissa siihen malliin, että jengillä on jalat irti maasta, Anssi Kela hehkuttaa.

– Konserttitilanteet ovat ennen kaikkea vuorovaikutusta yleisön kanssa. Se on antamista ja saamista, molemminpuolista rohkaisua. Sitä odotan Tampere Live -illaltakin, Juha Tapio sanoo.

– Tämä on ensimmäinen kerta, kun olemme TähtiAreenalla esiintymässä. Tämän kaltaista mestaa on kyllä kaivattu, sillä se asettuu hyvin klubien ja Ratinan välimaastoon. Uskon kyllä, että messukeskuksessa ilmapiiri on rennompi kuin konserttipaikoissa yleensä, Pauli Hanhiniemi toteaa.

Artistien ennakkohaastattelut TähtiUutisissa, www.tahtiuutiset.fi:

TähtiAreena luo toimivat puitteet erilaisille tapahtumille ja asiakastilaisuuksille

Tampere Live 2014 on kolmas konsertti, joka viime syksynä valmistuneella TähtiAreenalla järjestetään. Tampere Live 2013 -konsertissa esiintyivät PMMP, Cheek, Anna Puu ja Junttu & Krutsin. Tampere X-mas 2013 -konserttia tähdittivät Leningrad Cowboys ja The Russian Air Force Choir sekä Eppu Normaali. Maamme eturivin artisteja on nähty konserttien lisäksi yritysten toteuttamissa asiakastilaisuuksissa.

– Yritykset ovat lyhyessä ajassa löytäneet TähtiAreenan ja tilojen kysyntä on lisääntynyt. Uusi halli koetaan toimivana ja Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen muut tilat sekä palvelut mahdollistavat laajasti erilaisten tapahtumien toteuttamisen. Konserttien yhteydessä pidetään mielellään myös asiakastilaisuuksia ja illallisen sisältävät Gold VIP -liput ovat menneet jälleen hyvin kaupaksi. Silver VIP- ja Bilelippuja on kuitenkin vielä hyvin saatavilla, sanoo tapahtumapäällikkö Hannele Nuotio Tampereen Messut Oy:stä.

Tampere Live 2014 -konsertissa yhteistyökumppanina toimiva MTV Oy on yksi niistä yrityksistä, joka pitää konsertin yhteydessä oman asiakastilaisuuden.

– Uusi tapahtumahalli on todella tervetullut lisä Tampereelle. TähtiAreena mahdollistaa erilaisten tapahtumien järjestämisen laajasti ja sijainti on loistava, sillä sinne on asiakkaiden helppo tulla joka suunnasta. On myös hienoa, että Tampereella järjestetään tällaisia konsertteja. Mielestäni Tampere Liven esiintyjäkaarti on kattava ja jokaiselle löytyy mieluinen artisti. Asiakastilaisuutemme järjestäminen tässä konsertissa tuokin meille kivan lisän tähän kevääseen. Luvassa on varmasti rentoa fiilistä ja hyvää meininkiä. Itse toivon kuulevani Kolmannelta Naiselta Tästä asti aikaa, Juha Tapiolta Kaksi Puuta ja Anssi Kelalta kappaleen Milla. Nämä herättävät mukavia muistoja ja sytyttävät varmasti monet muutkin kuulijat. Huikea lauantai-ilta on tulossa, sanoo asiakkuuspäällikkö Irene Eweiss MTV Oy:stä.

Tampere Liven ovet avautuvat klo 18.30. Illan esiintyjät: Juha Tapio klo 20.00–21.00, Anssi Kela klo 21.30–22.30, Kolmas Nainen klo 23.15–00.45. Ovet sulkeutuvat klo 1.30. Tilaisuus K-18. Liput: Bilelippu 39,50 € (sis. kulut 2,50 €), Silver VIP 63,50 € (sis. kulut 3,50 €), Gold VIP 93,50 € (sis. kulut 3,50 €), www.lippupalvelu.fi. Järjestäjä: Tampereen Messut Oy yhteistyössä MTV Oy, FUN Tampere, Finnresta, Olvi, PK-Paino Oy.

Tampere Live 2014 -info konserttivieraille:
TähtiAreena sijaitsee Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa (TESC), Ilmailunkatu 20, Tampere. Alueelta löytyy maksutonta pysäköintitilaa. Tampereen keskustasta Keskustorilta Messu- ja Urheilukeskukseen liikennöivät Tampereen joukkoliikenteen linjat 1 ja 7. Konserttivieraita varten Tampereen joukkoliikenne järjestää myös Y7-lisävuoroja. Vuoroilla on käytössä normaali hinnoittelu (yövuorolisä klo 0.00 jälkeen). TähtiAreenan edustalla on taksitolppa, jossa on Tampereen Aluetaksin päivystys klo 23 lähtien. Järjestyksenvalvojat tekevät asiakkaille turvatarkastuksen. Tilaisuutta ei saa tallentaa eikä kuvata. Konsertti on K-18. Tarkempi tapahtumainfo ja aikataulut: www.tamperelive.fi (Info).

Facebook: www.facebook.com/TahtiAreena

———————-

LEHDISTÖTIEDOTE 29.11.2013

Kolmas Nainen, Juha Tapio ja Anssi Kela valtaavat Tampereen TähtiAreenan
TAMPERE LIVE 2014 ON KOLMEN TÄHDEN KEVÄTKONSERTTI

Tampereen Messut Oy järjestää lauantaina 29.3.2014 Tampere Live 2014 -konsertin Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen TähtiAreenalla. Kevään suurkonsertin tähtinä nähdään Kolmas Nainen, Juha Tapio ja Anssi Kela. Liput tulevat myyntiin maanantaina 9.12.2013 klo 9 Lippupalvelussa.

Tampereen Messut Oy:n järjestämät konserttitapahtumat saavat jatkoa ensi vuonna. Tampere Live 2014 tuo TähtiAreenalle maaliskuussa kolme kovaa keikkaa, kun Pauli Hanhiniemen luotsaama Kolmas Nainen -yhtye, Juha Tapio ja Anssi Kela nousevat lavalle saman illan aikana.

Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen syyskuussa valmistunut TähtiAreena otettiin ensimmäisen kerran konserttikäyttöön lokakuussa pidetyn Tampere Live 2013 -tapahtuman myötä. Loppuunmyydyn konsertin tähtiesiintyjinä nähtiin PMMP, Cheek, Anna Puu ja Junttu&Krutsin. Lauantaina 30.11.2013 TähtiAreenalla toteutetaan syksyn toinen konsertti Tampere X-mas 2013, jossa esiintyvät Leningrad Cowboys ja The Russian Air Force Choir sekä Eppu Normaali.

– Tapahtumakäyttöön suunniteltu uusi E-halli eli TähtiAreena on saanut erinomaisen vastaanoton. Halli on ollut koko ajan täynnä tapahtumia. Halusimme toteuttaa uusissa tiloissa messujen ja muiden tapahtumien lisäksi tänä syksynä kaksi konserttia, jotta pystyimme osoittamaan uuden tapahtumapaikan toimivuuden myös konserttikäytössä. Kokemusten pohjalta olemme tehneet päätöksen jatkaa messutoiminnan rinnalla konserttien järjestämistä. Ensi vuonna on luvassa ainakin kaksi konserttia meidän toimesta, sanoo toimitusjohtaja Hannu Vähätalo Tampereen Messut Oy:stä.

– Maaliskuun Tampere Live 2014 tuo jälleen upeita esiintyjiä Tampereelle. Suurta suosiota nauttivat Kolmas Nainen, Juha Tapio ja Anssi Kela takaavat, että kevätkonsertistamme tulee kaikin puolin komea. Kaikilta tähdiltä on luvassa täyspitkät keikat, joten ilta on varmasti antoisa. Liput tulevat myyntiin 9. joulukuuta, joten ihmisillä on hyvä mahdollisuus hankkia konserttilippuja myös pukinkonttiin musiikinystävien iloksi, kertoo tapahtumapäällikkö Hannele Nuotio Tampereen Messut Oy:stä.

TähtiAreenan ovet avautuvat lauantaina 29.3.2014 klo 18.30. Tilaisuus päättyy klo 1.30. Juha Tapio esiintyy klo 20–21, Anssi Kela klo 21.30–22.30 ja Kolmas Nainen klo 23.15–00.45. Tilaisuus on K-18.

Ennakkolipunmyyntiin tulee bilelippujen lisäksi VIP-lippuja
Ennakkolipunmyynti Tampere Live 2014 -konserttiin alkaa Lippupalvelussa (www.lippupalvelu.fi) maanantaina 9.12.2013 klo 9. Bilelipun hinta toimituskuluineen on ennakkoon 39,50 euroa, ovelta 42 euroa. Ennakkomyyntiin tulee myös Gold VIP -lippuja hintaan 93,50 euroa ja Silver VIP-lippuja hintaan 63,50 euroa.

Lisätietoa Tampere Live 2014 -konsertista, lipuista sekä esiintyjistä löytyy osoitteesta www.tamperelive.fi.

TähtiUutiset-verkkolehdestä löytyy juttuja syksyn 2013 TähtiAreenan konserteista: www.tahtiuutiset.fi.

  • Leningrad Cowboysin kosketinsoittaja Okke Komulainen: Eput ja me olemme isojen areenojen bändejä.
  • Eppu Normaalin kitaristi Juha Torvinen: ”Joulu on linnunradan laidalla.”
  • ”Tampere Live 2013 tuo kovat nimet Tampereelle”.

Tampereen Messujen mediapankki löytyy osoitteesta www.epressi.com.

Lisätiedot: www.tamperelive.fi
Facebook: www.facebook.com/TahtiAreena

Tampereen Messut Oy, www.tampereenmessut.fi
Tanja Järvensivu, viestintäpäällikkö, p. 050 536 8133, tanja.jarvensivu@tampereenmessut.fi
Hannele Nuotio, tapahtumapäällikkö, p. 050 587 0133, hannele.nuotio@tampereenmessut.fi
Jukka Tallgren, tuottaja, p. 0400 992 877, jukka.tallgren@tampereenmessut.fi